Η Décor Place εγκαινίασε το 1999 μία νέα άποψη στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εσωτερικών & εξωτερικών επαγγελματικών και προσωπικών χώρων. Δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δίνοντας τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών σε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη και την ευκαιρία να διακοσμήσετε το σπίτι σας αλλά και την επιχείρηση σας με μοναδικούς συνδυασμούς.


Το Décor Place δημιουργήθηκε για να παρέχει «μαγικές» λύσεις για εκείνη την εποχή του χρόνου που όλα είναι πιθανά. Απευθύνεται σε ιδιώτες αλλά και σε εταιρείες με πωλήσεις χονδρικής και λιανικής ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σας σύμφωνα με τον οικονομικό σας προϋπολογισμό με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Συνεργάζεται με εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την μελέτη του χώρου, την σχεδιαστική πρόταση τον στολισμό και την αποκατάσταση.
Θα εντυπωσιαστείτε από τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε μπάλες, στολίδια, δέντρα, φωτάκια και δώρα. Όλα τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής και ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας κάθε σεζόν.

Επισκεφθείτε μας για να σας προτείνουμε χιλιάδες ιδέες και λύσεις για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της εταιρείας σας ή του σπιτιού σας αλλά και για να επιλέξετε τα δώρα των γιορτών για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε καταπληκτικές τιμές...

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Τι είπαν για εμάς

 

Δεν είναι τυχαίο ότι στο πελατολόγιο του καταστήματος περιλαμβάνονται όχι μόνο ιδιώτες και επαγγελματίες, αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις, ιδρύματα και δημόσιοι οργανισμοί.

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους!

Autoone
ΕΟΤ
Εθνική Τράπεζα
Ευριπίδης
Google
Mainalon Resorts
Nestle
Βουλή των Ελλήνων
Στράντζαλης
Mercendes Benz Hellas
Bennett
Medical
ΕΥΔΑΠ
Δήμος Ζωγράφου
Intrasoft
MAN
MS Andronis
IBIS HOTEL
Cakelove Intro Right Logo
EKTONON
ΑΙΘΡΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
PEUGEOT
ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
ΔΕΠΑ
TUV HELLAS
KALTEQ