Χριστουγεννιάτικα είδη - Προϊόντα

Το Décor Place δημιουργήθηκε για να παρέχει «μαγικές» λύσεις για εκείνη την εποχή του χρόνου που όλα είναι πιθανά. Η ξεχωριστή συλλογή με χριστουγεννιάτικα είδη, δέντρα, στολίδια, φωτάκια, δώρα, συνθέσεις, στεφάνια και χριστουγεννιάτικες φιγούρες που θα βρείτε επισκεπτόμενοι τον χώρο μας θα καλύψει κάθε ανάγκη σας για να γίνει η ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου πιο γιορτινή και ευχάριστη...

Βασικό πλεονέκτημα της Décor Place είναι η αποκλειστικότητα σχεδόν όλων των παραπάνω διακοσμητικών ειδών πολύ υψηλής ποιότητας και αισθητικής τα οποία έχουν επιλεγεί με μεράκι από όλο τον κόσμο για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Θα βρείτε Χριστουγεννιάτικα Δέντρα, όλων των ειδών και μεγεθών για τον στολισμό του χώρου σας. Κι όχι μόνο.
Στολίδια, γιρλάντες, φωτάκια εξωτερικού και εσωτερικού χώρου αδιάβροχα, LED μπάλες από φίλντισι, φυσητό γυαλί, ζωγραφισμένες στο χέρι, με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όλα σε άριστη ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό.

Στο Décor Place σας προσφέρουμε την ατμόσφαιρα που τα Χριστούγεννα απαιτούν. Μαγεία, παιδικότητα, χαρά, λάμψη… όλα τα υλικά που χρειάζεστε για παραμυθένιες κατασκευές και πολλά περισσότερα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Décor Place αναλαμβάνει την αποξήλωση και αποκατάσταση του χώρου αμέσως μετά τις γιορτές.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αφεθείτε στην μαγεία των Χριστουγέννων! 

 

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Τι είπαν για εμάς

 

Δεν είναι τυχαίο ότι στο πελατολόγιο του καταστήματος περιλαμβάνονται όχι μόνο ιδιώτες και επαγγελματίες, αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις, ιδρύματα και δημόσιοι οργανισμοί.

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους!

Autoone
ΕΟΤ
Εθνική Τράπεζα
Ευριπίδης
Google
Mainalon Resorts
Nestle
Βουλή των Ελλήνων
Στράντζαλης
Mercendes Benz Hellas
Bennett
Medical
ΕΥΔΑΠ
Δήμος Ζωγράφου
Intrasoft
MAN
MS Andronis
IBIS HOTEL
Cakelove Intro Right Logo
EKTONON
ΑΙΘΡΙΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
PEUGEOT
ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
ΔΕΠΑ
TUV HELLAS
KALTEQ